RMN SIGNA Explorer 1.5T la Bethesda

Sistemul de rezonanta magnetica SIGNA Explorer, produs de compania General Electric stabileste noi standarde in imagistica medicala.

Omogenitatea magnetului si tehnologiile avansate de care dispune sistemul ofera siguranta unui examen rapid, cu o informatie clinica de cea mai buna calitate si asigura confortul total al pacientului. Emisia redusa de zgomot in timpul functionarii diminueaza considerabil disconfortul creat de clasicele sisteme de rezonanta magnetica.

Construit cu ADN-ul SIGNA, pionierul sistemelor de rezonanta magnetica, cu o calitate exceptionala a imaginilor, un flux de lucru imbunatatit, timpi redusi de scanare si atentie acordata confortului pacientului, SIGNA Explorer ofera siguranta unui examen medical la cele mai inalte standarde.

Neurogie

Aplicatiile disponibile pe echipamentul Signa Explorer permit realizarea de examinari avansate neurologice, inclusiv imagistica volumetrica, difuzie, tractografie, perfuzie cerebrala 3D fara substanta de contrast si de spectroscopie.

Sistemul GE Signa Explorer, prin optiunea READY Brain, ofera un flux de lucru automat si siguranta obtinerii de imagini la cea mai inalta calitate in studiile neurologice. Folosind software-urile avansate PROPELLER – pentru corectarea artefactelor de miscare, CUBE – imagistica 3D, echipamentul asigura obtinerea de informatii clinice detaliate.

Coloana vertebrala

Posibilitatea de scanare a unei zone extinse si tehnicile de corectie a miscarii permit achizitia unor imagini clare, rezistente la artefactele cauzate de miscarea pacientului si de fluxul de lichid cerebrospinal. Echipamentul este dotat cu software-ul IDEAL, creat special pentru scanarea regiunilor dificile, cum sunt gatul si coloana, unde tehnicile clasice de scanare esueaza din cauza campurilor magnetice neomogene.

Musculoscheletal si ortopedie

Cu ajutorul tehnologiei neinvazive CARTIGRAM, echipamentul poate evalua matricea de cartilagiu extracelular. Echipamentul permite obtinerea de imagini clare in studiile musculoscheletale, inclusiv 3D, chiar si in cazul miscarii pacientului.

Corp si organe

Echipamentul Signa Explorer este dotat cu tehnici de imagistica de difuzie de inalta rezolutie, imagistica volumetrica, imagistica multi-contrast si imagistica de san bilaterala, acestea reprezentand solutia completa pentru realizarea examinarilor in cel mai inalt detaliu. De asemenea, echipamentul dispune si de tehnica avansata de difuzie FOCUS ce permite scanarea la inalta rezolutie a anatomiilor de mici dimensiuni, investigatie imposibil de realizat cu metodele clasice de imagistica.

Vascular

Cu o suita avansata de secvente de pulsuri, vizualizarea fluxurilor arteriale si venoase se poate realiza in detaliu, fara a fi obligatorie injectarea substantei de contrast.

Statia de lucru AW VolumeShare 7 

Statia de lucru multi-modalitate AW VolumeShare 7 reprezinta cea mai complexa si moderna statie de postprocesare disponibila pe piata. Software-ul optimizat si puterea mare de calcul ofera medicului ajutorul necesar evaluarii corecte a pacientilor.