Radiologie direct digital GE Brivo DR-F la Bethesda

Brivo DR-F Sistem digital radiografic este conceput ca un sistem excelent cu flux de lucru îmbunătățit, de înaltă fiabilitate – totul într-un sistem de cost-eficient și ușor de utilizat.
Brivo DR-F este un sistem digital de uz general radiografic cu detector unic, generator de înaltă frecvență, cu masa si stand vertical integrate, oferindu-vă cea mai recentă tehnologie. Sistemul de detector unic vă oferă cea mai mare flexibilitate pentru toate aplicațiile atat pe standul vertical cat și pe masă.
Brivo DR-F este un sistem de sine stătător, cu o amprenta la sol mica pentru un timp minim de instalare. Nu are elemente care se prind de plafon pentru a se potrivi aproape orice tip de cameră
Gama de deplasare mare a tubului, gama larga de rotație a tubului, acoperirea mare a pacientului pe masa permite Brivo DR-F sa satisfaca toate cerințele dumneavoastră clinice.
O statie de vizualizare a achizitiei pentru imagine post-procesare, memorarea pe termen scurt, și vizualizarea rapida a imaginilor este inclusa ca parte a sistemului. Imaginile pot fi transferate manual sau automat prin intermediul unei rețele DICOM pentru imprimare, depozitarea pe termen lung / arhiva, și revizuirea detaliată.

Detalii tehnice:

  • detector digital conectat prin cablu
  • stand vertical
  • 2 Bucky
  • afisarea colimarii fara radiatie