Prezentare centru de imagistica

Centrul imagistic Bethesda

Policlinica privată Bethesda din Suceava este prima unitate sanitară din judeţ care s-a dotat cu un computer tomograf în urma deschiderii unui centru de imagistică modern.
Centrul medical de diagnostic imagistic de la Bethesda dispune de un computer tomograf de ultimă generaţie, un osteodensitometru, un mamograf şi un aparat Roentgen, iar din martie 2008 si-a completat sistemul de imagistică cu un aparat de rezonanţă magnetică nucleară (RMN).

Potrivit managerului Policlinicii Bethesda, dr. Ştefan Puşcaşu, preţul pentru investigaţiile medicale de înaltă performanţă – computer tomograf este cuprins între 150 de lei şi 450 de lei, iar pentru RMN este cuprins intre 450-600 lei. Pentru mai multe detalii puteţi contacta personalul nostru calificat la telefon 0330401705.

Printr-un software foarte modern tomograful cât şi RMN-ul de la Bethesda sunt conectate la alte centre medicale din Iași și Bucureşti, astfel specialiştii acestora pot fi consultaţi online pentru stabilirea cu acurateţe a diagnosticului .

http://www.sfaturimedicale.ro/content/view/6384/133/