Computerul tomograf Revolution Evo la Bethesda

Partenerul unui diagnostic de incredere

Revolution EVO este un Computer Tomograf cu spectru larg de diagnostic ce se adreseaza tuturor pacientilor si patologiilor, oferind un diagnostic de incredere , detectand cele mai mici detalii la o doza de radiatii scazuta.
Revolution EVO este Solutia perfecta pentru extinderea capacitatilor clinice de explorare, de la simplu la complex, datorita vitezei de scanare si a optiunilor cu care este dotat aparatul, oferind o imagine de calitate si un flux de lucru crescut,.
Echipamentul este dotat cu o tehnologie moderna pentru reducerea dozei de radiatie administrate pacientului. Astfel optiuni ca Smart Dose, 3D mA modulation, Organ dose modulation ajuta la scaderea dozei administrate pacientului.
Datorita noii tehnologii, Revolution EVO se muleaza perfect nevoilor de diagnostic si ofera un flux de lucru adaptat nevoilor de scanare din ce in ce mai crescute, datorita patologiilor complexe.

Astfel Revolution CT ofera cateva beneficii clinice printre care:

  • Detector de ultima generatie care datorita sistemului integrat al componentelor electronice cu sistemul de fotodiode ofera o rezolutie spatiala de 0.28 mm, aceasta fiind cea mai mare rezolutie din clasa sa. Datorita acestei rezolutii imaginile obtinute au o claritate superioara si o precizie crescuta de diagnostic.
  • ASIR este cel mai nou si avansat soft de reconstructie iterativa a imaginii care aduce ca beneficii reducerea dozei de radiatie cu 40% in comparatie cu metodele clasice de reconstructie iterativa si in acelasi timp imbunatateste considerabil rezolutia imaginii de diagnostic prin eliminarea artefactelor specific scanarii multislice.
  • Datorita timpului de rotatie de 0.4 s se imbunatateste cu pana la 40% fluxul de lucru, si implicit un timp de expunere la radiatii al pacientilor mai redus. Astfel numarul de pacienti scanati intr-o zi creste cu pana la 25%.

Precizia diagnosticului este asigurata de cea mai complexa si moderna statie de postprocesare existenta pe piata in momentul de fata, Advantage Workstation. Datorita solutiilor software ale acesteia, iamginile obtinute in urma achizitiei, sunt postprocesate cu foarte mare usurinta.
Atfel in cazul unei Angiografii datorita soft-ului Vessel IQ&Autobone, substractia structurilor osoase se realizeaza in mod automat, iar tracking-ul pe vase este realizat cu un singur click. Astfel in mai putin de 1 minut medicul obtine o imagine a arborelui arterial fara a avea pe imagine structuri adiacente. Navingand de-a lungul vasului in orice punct al acestuia se pot masura arii, diametre precum si gradul de stenoza.
Pacientii oncologici necesita foarte multa atentie, datorita complexitatii si evolutiei bolii. Astfel in cazul cancerului pulmonar izolarea nodulilor se face in mod automat cu ajutorul soft-ului Lung VCAR, fara a lua in calcul structurile adiacente. Imaginile obtinute pot fi salvate pentru ca acestea sa fie comparate cu imaginile obtinute ulterior. In final pacientul are o imagine clara a evolutiei bolii, sau a eficientei tratamentului oncologic.
In concluzie Revolution EVO ofera rezolutie spatiala superioara la o doza redusa de radiatie si un numar mai mare de pacienti scanati intr-o zi.